25. 2. 2018

Multivitamini za vsakogar v družini

jamieson multivitamini

Morda se vam zdi, da s hrano prejmete vse hranljive snovi. Toda današnji hiter tempo dela in popoldanske dejavnosti lahko hitro privedejo do neuravnotežene prehrane in stresa, zaradi česar je težko pridobiti potrebno količino hranil, ki jo vi in vaša družina potrebujete za optimalno zdravje. Tudi če vsak dan pojeste veliko sadja in zelenjave, je verjetno, da v njih primanjkuje hranil zaradi osiromašene zemlje ali pa so se vitamini in minerali izgubili s kuhanjem.
Predstavljamo vam Jamieson 100% Complete Multivitamini, najnovejšo linijo multivitaminov, ki je ustvarjena posebej glede na vaše potrebe. Formulirani so po zadnjih raziskavah. Za otroke, ženske in moške je to najlažji način za pridobitev 100% dnevnih potreb po vitaminih in mineralih. Ne glede na to, kam vas dan popelje, ste lahko brez skrbi in se počutite samozavestno, saj ste poskrbeli, da vi in vaša družina pridobivate vse potrebne vitamine, ki jih potrebujete za zdravje.

Kateri Jamieson 100% Complete Multivitamin izbrati?

Jamieson 100% Complete Multivitamin Najmočnejša Moč je specifično oblikovan z dodatnimi vitamini B skupine in s hranilnimi snovmi, ki zagotavljajo dodatno vitaminsko podporo za tiste, ki imajo zaseden ali aktiven življenjski slog. Preberite več.

jamieson multivitamini

Jamieson 100% Complete Multivitamin žvečljivi bonboni z okusom tropskega sadja so odličen in preprost način za pridobitev 100% dnevnega vnosa vitaminov in mineralov. Namenjeni so odraslim, ki ne želijo tablet za požiranje. Preberite več.

jamieson multivitamini

Jamieson 100% Complete Multivitamin za odrasle 50+ je enostaven način za zagotovitev, da odrasli, starejši od 50 let, dobijo 100% vitaminov in mineralov, ki jih potrebujejo vsak dan. Vir antioksidantov je formuliran z luteinom za podporo dobremu vidu. Preberite več.

jamieson multivitamini

Jamieson Prenatal multivitamin tablete so edinstven kompleks 33 vitaminov, mineralov in drugih hranilnih snovi, izdelan posebej za podporo ženskam, ki želijo zanositi, nosečnicam in doječim materam. Preberite več.

jamieson multivitamini

Jamieson Multivitamini in minerali za otroke v obliki žele bonbonov predstavljajo okusen in zabaven način pridobivanja potrebnih vitaminov in mineralov. Na voljo so v obliki dinozavrov s tremi okusi - jagode, češnje in pomaranče. Izdelani so popolnoma brez umetnih barvil, arom in aspartama ter pridobljeni iz naravne mešanice sadja in zelenjave. Preberite več.

jamieson multivitamini

 

Besedilo je pripravilo podjetje Jamieson Slovenija.