20. 7. 2017

Novost: Za zdravo črevesje!

probiotiki

Kralj probiotikov

Črevesne bakterije omogočajo pravilno absorpcijo hranilnih snovi v naše telo. Pogosto pa je raznovrstnost črevesnih bakterij zmanjšana kot posledica stresa, načina prehranjevanja ali jemanja antibiotikov. V takšnih primerih telo potrebuje dodaten vir črevesnih bakterij, da jim povrne naravno stanje raznovrstnosti in s tem omogoči normalno prebavo in umirjeno delovanje imunskega sistema.
Linije zdelkov s črevesnimi bakterijami OMNi-BiOTiC, Vitality Synbiotic in Vitality DarmElixier so edine v Evropi, ki vsebujejo žive humane in medicinsko relevantne črevesne bakterije najvišje kakovosti, zato so dobile vzdevek kralj probiotikov. Nastajajo v sodelovanju s priznanimi Univerzitetnimi klinikami v Evropi, kot so Univerzitetna klinika v Gradcu, na Dunaju, Salzburgu, Innsbrucku in Linzu.
Izdelki so klinično testirani in ne vsebujejo živalskih proteinov, laktoze, glutena in kvasovk. Vse sestavine so iz naravnih snovi.
Z njimi torej vračamo našim črevesnim bakterijam primarno raznovrstnost in tako umirjamo delovanje imunskega sistema, s tem pa preventivno poskrbimo za svoje zdravje in zmanjšamo verjetnost za pojav različnih obolenj.

Izdelke OMNi-BiOTiC si lahko ogledate in jih naročite na tej povezavi.

Izdelke Vitality si lahko ogledate in jih naročite na tej povezavi.