Dostava naročenih izdelkov

Izdelke, naročene v naši spletni lekarni, dostavlja Pošta Slovenije, ki nudi klasično in zanesljivo dostavo. Poštni uslužbenec bo paket dostavil na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Paketov, razen v mestih, kjer je to omogočeno, ne dostavljajo v soboto, nedeljo in med prazniki.

Naročeni izdelki se dostavljajo z navadno ali hitro pošto, odvisno od izbire kupca. Stroški dostave so sledeči:

 

Vrednost nakupa

do 20 €

od 20 do 40 €

nad 40 €

Navadna dostava

4,30 €

2,60 €

brezplačno

Hitra dostava

8,90 €

7,50 €

5,00 €

Osebni prevzem

brez dodatnih stroškov

 

Odkupnino v višini 1,62 € zaračuna Pošta Slovenije in se obračuna v primeru plačila po povzetju. V primeru drugih oblik plačila stroškov odkupnine ni.

Če se kupec odloči za dostavo s hitro pošto, lahko ob delovnikih pošiljko prejme na dan naročila, če je naročilo oddano do 10.00 ure in je naslovna pošta v tem seznamu hitre dostave. V nasprotnem primeru je dostava izvršena naslednji delovni dan. Če naslovne pošte v seznamu ni, hitra dostava ni mogoča.

Izdelki so dostavljeni v ustrezni embalaži, ki zagotavlja zaupnost narave izdelka.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca.

 

Osebni prevzem

V primeru osebnega prevzema ni stroškov, povezanih z dostavo in plačilom izdelkov. Naročilo bo pripravljeno najkasneje v 24 urah, na prevzem pa bo čakalo še 3 delovne dni po tem, ko ga boste oddali. Osebni prevzem je torej brezplačen, vendar morate predhodno izdelke naročiti preko spleta, sicer ne veljajo spletne cene.

Osebni prevzem je možen v Lekarni Brod na naslovu Tacenska 120, Ljubljana, v okviru delovnega časa lekarne, to je od ponedeljka do petka od 8. do 19.15 ter ob sobotah med 8. in 13. uro.

 • Spletno lekarno upravlja Lekarna Brod, kjer nas lahko tudi obiščete.
 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  ob naročilu nad 40€.

 • VELIKA IZBIRA

  več kot 6500 izdelkov.

 • HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA
 • VEČ PLAČILNIH SREDSTEV:
  kreditne kartice, PayPal, predplačilo, po povzetju.