Plačilo izdelkov

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

 1. plačilo z gotovino po povzetju
 2. plačilo s plačilno kartico preko sistema PayPal
 3. plačilo po predračunu
 4. plačilo ob osebnem prevzemu v Lekarni Brod

Plačilo po povzetju 

Naročilo plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Stroški dostave so navedeni v naročilu. Ob prejemu pošiljke se doplača še 1,62 € za plačilo obrazca UPN. 

Plačilo s plačilno kartico

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, v tem primeru naši lekarni, številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice, niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu info@prvalekarna.com pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.

Plačilo ob osebnem prevzemu

Po obravnavi naročila pošljemo sporočilo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Stroške lahko poravnate v lekarni ali pa plačate predhodno preko vašega spletnega bančništva, na banki ali na pošti. V tem primeru morajo biti pred prevzemom blaga sredstva na našem računu. Pri plačilu spletnega naročila z osebnim prevzemom je edini možen način plačila gotovinski način. Plačevanje spletnih naročil s kartico ni možno.

 • Spletno lekarno upravlja Lekarna Brod, kjer nas lahko tudi obiščete.
 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  ob naročilu nad 40€.

 • VELIKA IZBIRA

  več kot 6500 izdelkov.

 • HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA
 • VEČ PLAČILNIH SREDSTEV:
  kreditne kartice, PayPal, predplačilo, po povzetju.