Daylong baby SPF 30

Zaščita pred soncem za zelo občutljivo kožo.
Več...
14,67 €
Blagovna znamka: Spirig Pharma
Proizvajalec: Spirig Pharma AG, Froschackerstrasse 6, CH-4622 Egerkingen, Švica
Dobavitelj: Medical Intertrade d.o.o., Karlovška cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija
Pakiranje: 50 ml
Čas dobave: Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.
Najdi sorodne izdelke
Oblika: krema
Kje učinkuje: obraz, telo
Za kaj se uporablja: sončenje-zaščita, koža-občutljiva, vlaženje
Komu je namenjen: otroci
Ključne besede: zaščitni faktor 30

Daylong Baby SPF 30 je poseben proizvod za zaščito majhnih otrok in oseb z zelo občutljivo kožo na sonce. Ne vsebuje kemijskih filtrov in parfumov. Njegovo zaščitno delovanje temelji na mikropigmentih, ki tvorijo fin, skoraj neviden film na koži in odbijajo škodljivo UV sevanje. Zaradi takega delovanja ni potrebe po dodajanju kemijskih filtrov.
Sončni zaščitni faktor (SPF) je merilo za zaščito pred UVB sončnim sevanjem. Višji kot je faktor, tem bolj je podaljšana naravna zaščita kože ob nanosu zaščitnega sredstva. Proizvod je v skladu z visokimi avstralskimi normami o razponu UVA sevanja.
Glicerin kožo vlaži. Krema se enostavno nanaša na kožo, se hitro vpija in ne pušča bleščečega videza.

Uporaba
Za razliko od sredstev za zaščito pred soncem, ki vsebujejo kemijske filtre, je Daylong Baby SPF 30 zadostno nanesti neposredno pred prvim izpostavljanjem soncu. Potrebno ga je obilno nanesti, najbolje dvakrat zapored v kratkem časovnem intervalu. Nanesite ga na kožo ter nežno in temeljito vtrite. Pazite, da proizvod ne pride v stik z očmi. Čeprav je odporen na vodo, ga je vseeno potrebno ponovno nanesti po daljšem času, preživetem v vodi.

Opozorilo
Ob nepravilni uporabi lahko proizvod povzroča obarvanje ali rahlo razbarvanje tekstila, usnja, itd. Izogibajte se temno obarvanim materialom.

Sestavine (INCI)
Zinc Oxide (nano), Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium, Dioxide (nano), Glycerin, Polyhydroxystearic Acid, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Cyclohexasiloxane, Polymethyl Methacrylate, Alumina, Caprylyl Glycol, PPG-15 Stearyl Ether, Aluminum Stearate, Magnesium Sulfate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Dimethicone, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Triethoxycaprylylsilane, BHT

 • Spletno lekarno upravlja Lekarna Brod, kjer nas lahko tudi obiščete.
 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  ob naročilu nad 40€.

 • VELIKA IZBIRA

  več kot 6500 izdelkov.

 • HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.
 • VEČ PLAČILNIH SREDSTEV:
  kreditne kartice, PayPal, predplačilo, po povzetju.