Jamieson Baby-D3 400 IE kapljice

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.
Več...
17,89 €
Blagovna znamka: Jamieson
Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o. Celjska cesta 8a, 3310 Žalec, Slovenija
Pakiranje: 11,7ML
Čas dobave: Izdelek bo predvidoma poslan še danes.
Najdi sorodne izdelke
Oblika: kapljice
Kje učinkuje: organizem
Za kaj se uporablja: kosti-zdrave, imunski sistem, zobje-zdravi
Komu je namenjen: otroci, dojenčki
Ključne besede: vitamin D, brez sladkorja, brez konzervansov, brez umetnih arom, brez umetnih barvil, prehransko dopolnilo, absorpcija kalcija

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.

Posebnost Jamieson Vitamin D kapljic je v naravnem izvoru pridobivanja vitamina D3 iz lanolina, ki je telesu lasten vir vitamina D in se izloča tudi, ko je človeška koža izpostavljena UV žarkom. Vitamin D se naravno najbolje topi v olju, zato Jamieson prinaša na tržišče inovativno zasnovo v oljni raztopini. Obe posebnosti Jamieson Vitamin D kapljic vplivata na hitrejšo in boljšo absorpcijo vitamina D v telo, zato Jamieson kapljice pri dojenčkih ne povzročajo krčev. Ena kapljica na dan pokrije potrebe po Vitaminu D, v pakiranju pa je zaloga izdelka za eno leto uživanja. Izdelek je seveda primeren tudi za ljudi drugih starosti.

Vitamin D kapljice so izdelane z uporabo le najboljših in najučinkovitejših proizvodnih metod. Za vsak izdelek obstaja popolna sledljivost od kmetije do končnega izdelka ter garancija, da gre za najčistejši vitamin D3, ki je enake oblike, kot ga telo naravno proizvaja, ko je koža izpostavljena soncu. Jamieson Vitamin D izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je bogat in obnovljiv vir vitamina D. Lanolin se izloči iz volne na močnem soncu živečih ovc Avstralije in Nove Zelandije, nato pa je poslan v Francijo, kjer je deležen vrhunske obdelave, da dobimo čist pred-vitamin D3 v kristalni obliki. Izpostavljenost UV svetlobi (isti mehanizem, ki omogoča, da telo naravno sintetizira vitamin D) aktivira pred-vitamin D in ga pretvori v farmacevtsko obliko D3 vitamin.

Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost, varnost in čistočo izdelka.

Vsebnost
Ena kapljica vsebuje 10 mcg/400 I.E. vitamina D3 (100% priporočenega dnevnega vnosa). Pomožne snovi: koruzno olje.

V skladu s politiko čistosti in kakovosti izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil.

Opozorila 
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Poreklo: Kanada

Neto količina: 11,7 ml (360 kapljic)

 • Spletno lekarno upravlja Lekarna Brod, kjer nas lahko tudi obiščete.
 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  ob naročilu nad 40€.

 • VELIKA IZBIRA

  več kot 6500 izdelkov.

 • HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA Izdelek bo predvidoma poslan še danes.
 • VEČ PLAČILNIH SREDSTEV:
  kreditne kartice, PayPal, predplačilo, po povzetju.