Jamieson Ginko Biloba 4400 mg tablete

Vsebujejo ginkgo, ki je pridobljen na najčistejših delih Japonske in vsebuje flavonove glikozoide (24 %) in terpen laktone (6 %).
Več...
21,05 €
Blagovna znamka: Jamieson
Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o. Celjska cesta 8a, 3310 Žalec, Slovenija
Pakiranje: 90 tablet
Čas dobave: Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.
Najdi sorodne izdelke
Oblika: tablete
Kje učinkuje: organizem
Za kaj se uporablja: spomin, koncentracija, demenca
Ključne besede: brez sladkorja, brez soje, brez soli, brez konzervansov, brez umetnih arom, brez umetnih barvil, prehransko dopolnilo

Jamieson Ginko Biloba tablete vsebujejo ginkgo, ki je pridobljen na najčistejših delih Japonske in vsebuje flavonove glikozoide (24 %) in terpen laktone (6 %). Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost, varnost in čistočo izdelka.

Uporaba
1 tableta dnevno.

Vsebnost

  v 1 kapsuli
Ginko biloba (ekstrakt 55:1)(Ginkgo biloba, listje)     80 mg*

*Ekvivalentno kar 4400 mg posušenih japonskih listov ginka. Standardizirano na optimalno vsebnost 24 % flavon glikozoidov in 6 % terpen laktonov.

Vsebuje tudi: kalcijev fosfat, prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid).

V skladu s politiko čistosti in kakovosti izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil.

Opozorila 
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Če jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izdelka ne priporočamo v primeru motenj strjevanja krvi, nosečnicam, doječim materam in otrokom.

Poreklo: Kanada

Neto količina: 90 tablet (58 g)

 • Spletno lekarno upravlja Lekarna Brod, kjer nas lahko tudi obiščete.
 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  ob naročilu nad 40€.

 • VELIKA IZBIRA

  več kot 6500 izdelkov.

 • HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.
 • VEČ PLAČILNIH SREDSTEV:
  kreditne kartice, PayPal, predplačilo, po povzetju.