Jamieson Vitamin D3 400 IE/10 mcg tablete

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.
Več...
10,18 €
Blagovna znamka: Jamieson
Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o. Celjska cesta 8a, 3310 Žalec, Slovenija
Pakiranje: 90 tablet
Čas dobave: Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.
Najdi sorodne izdelke
Oblika: tablete
Kje učinkuje: organizem, mišice
Za kaj se uporablja: kosti-zdrave, imunski sistem, zobje-zdravi, mišice-delovanje
Ključne besede: vitamin D, brez sladkorja, brez soje, brez konzervansov, brez umetnih arom, brez umetnih barvil, prehransko dopolnilo, absorpcija kalcija

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.

Jamieson Vitamin D 400 mcg je izdelan z uporabo le najboljših in najučinkovitejših proizvodnih metod. Za vsak izdelek obstaja popolna sledljivost od kmetije do končnega izdelka ter garancija, da gre za najčistejši vitamin D3, ki je enake oblike, kot ga telo naravno proizvaja, ko je koža izpostavljena soncu. Jamieson Vitamin D izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je bogat in obnovljiv vir vitamina D. Lanolin se izloči iz volne na močnem soncu živečih ovc Avstralije in Nove Zelandije, nato pa je poslan v Francijo, kjer je deležen vrhunske obdelave, da dobimo čist pred-vitamin D3 v kristalni obliki. Izpostavljenost UV svetlobi (isti mehanizem, ki omogoča, da telo naravno sintetizira vitamin D) aktivira pred-vitamin D in ga pretvori v farmacevtsko obliko D3 vitamin.

Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost, varnost in čistočo izdelka.

Vsebnost
Ena tableta vsebuje 10 mcg/400 I.E. vitamina D3 (100% priporočenega dnevnega vnosa). Pomožne snovi: celuloza, dikalcijev fosfat, magnezijev stearat rastlinskega izvora.

V skladu s politiko čistosti in kakovosti izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil.

Opozorila 
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Poreklo: Kanada

Neto količina:  90 tablet (20,7 g)

 • Spletno lekarno upravlja Lekarna Brod, kjer nas lahko tudi obiščete.
 • BREZPLAČNA POŠTNINA

  ob naročilu nad 40€.

 • VELIKA IZBIRA

  več kot 6500 izdelkov.

 • HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.
 • VEČ PLAČILNIH SREDSTEV:
  kreditne kartice, PayPal, predplačilo, po povzetju.