Megasonex Ultrazvočna zobna ščetka

Združuje terapevtski 1,6 MHz ultrazvočni učinek s konvencionalno sonično zobno ščetko.
Več...
159,60 € Brezplačna poštnina
Blagovna znamka: Megasonex
Proizvajalec: Panaford BV, Schouwburgplein 30-34, 3012CL Rotterdam, Nizozemska
Dobavitelj: BK3 d.o.o., Suhadole 42d, 1218 Komenda, Slovenija
Pakiranje: 1 komplet
Čas dobave: Izdelek bo predvidoma poslan še danes.
Najdi sorodne izdelke
Oblika: električna zobna ščetka
Kje učinkuje: zobje, ustna votlina
Za kaj se uporablja: zobje-čiščenje, higiena-ustna, karies

Megasonex Ultrazvočna zobna ščetka je primerna za vsakodnevno uporabo. Združuje terapevtski 1,6 MHz ultrazvočni učinek s konvencionalno sonično zobno ščetko. Poleg tihega in ultranežnega ultrazvočnega valovanja 192.000.000 gibov na minuto lahko izberete še spremljajoče sonične gibe s frekvenco 18.000 ali 9.000 gibov na minuto.

Megasonex uporablja ultrazvočno valovanje, tako majhno in tako hitro, da celo ne čutite, ko se izvaja visokoučinkovito čiščenje. Ultrazvočna tehnologija, ki razbije verižice bakterij, dopušča uporabo zelo majhnih amplitud in ultra-prožnih ščetin, kar uvršča zobno ščetko med najučinkovitejše in hkrati najnežnejše v svojem razredu.

Za najboljši učinek priporočamo, da uporabljate zobno ščetko Megasonex v kombinaciji z Megasonex nano-hidroksiapatitno zobno pasto.

Namen uporabe
Zobna ščetka Megasonex je namenjena vsakodnevni domači uporabi z zobno pasto po vašem izboru. Še posebej priporočamo uporabo v primeru protetičnih nadomestkov, implantatov, prevlek in endodontsko zdravljenih zob za zmanjševanje plaka, kot pomoč pri preprečevanju parodontitisa (ki se pogosto kaže s krvavitvijo in odmikom dlesni), zobnega kamna in kariesa.

Resnično ultrazvok
Lastniško zaščiten megakristal, vgrajen v vrh zobne ščetke, ustvari terapevtsko 1.6MHz ultrazvočno frekvenco. Ta tehnologija naprednih medicinskih naprav zagotavlja popolnoma nov občutek čistoče.

Znanost o ultrazvoku
Ultrazvok je učinkovito orožje proti zobnemu plaku. Bakterijske verižice v zobnem plaku pod vplivom ultrazvoka pri terapevtski frekvenci 1.6 MHz razpadejo, kar onemogoči tvorjenje plaka.

Paket vsebuje:
- 1 Megasonex držalo ščetke
- 2 Megasonex glavi ščetk (1 zelo mehka, 1 srednje mehka)
- 1 polnilnik 12V
- 1 pretvornik moči (100-240 V v 12 VDC)
- 1 potovalni etui
- 1 navodila za uporabo

Nastavke je za optimalno delovanje ultrazvočne zobne ščetke potrebno menjati na vsake 3 mesece.